Katso hullut ideat – Voivatko nämä olla teemana häissä?

Tänään hullutellaan luovilla ideoilla! Tässä blogitekstissä aiotaan esitellä muutama epätavallinen hääteema, joista et todennäköisesti ole koskaan kuullut.

Castlevania-häät

Twilight-elokuvien Edward ja Bella sekä heidän upea hääjuhlansa ovat kaikille tuttuja, mutta minkälaiset olisivat Castlevania-pelisarjan estetiikasta inspiroituneet häät? Jonkin verran synkemmät, sillä peli on tunnettu loputtomasta Draculan kätyreiden virrasta, goottilaisesta arkkitehtuurista sekä näyttävistä asuista. Nämä häät sopisivat täydellisesti järjestettäväksi pimeään vuodenaikaan vaikkapa loka-tai marraskuussa!

Juhlapaikaksi sopisi tumma ja veistoksellinen rakennus. Tiesitkö, että myös Suomessa on mahdollista vuokrata keskiaikaisten linnojen tiloja häitä tai muita juhlia varten? Puvuissa voisi painottaa viktoriaanista tyyliä, eli paljon liehuvaa laskeutuvaa helmaa ja väljyyttä ripauksella pitsiä. Koristeluina voisi olla aitoja kynttilöitä, joiden lepattavat liekit luovat ihanaa tunnelmaa. Vampyyri-aiheisissa häissä on tietenkin oltavana tarjolla punaviiniä.

Castlevania on erityisen tunnettu ikonisesta musiikistaan. Tämän vuoksi häämarssina voisi soida esimerkiksi Bloodlines-niminen kappale uruilla soitettuna.

Spy X Family -häät

VERY ELEGANT! Sen on tarkoitus olla näiden häiden punainen lanka. Häihin voi helposti ottaa inspiraatiota tämän sarjan visuaalisesta ilmeestä: Sulhaselle tietenkin vihreä puku vakooja Loid ”Twilight” Forgerin tapaan. Morsiamelle hääkimppuun paljon ruusuja viittauksena Yor ”Thorn Princess” Forgerin salanimeen. Lapsivieraat voivat kilvoitella Stella-palkintotähtien saamisesta Anya Forgerin tapaan.

Tarjoiluihin voi ottaa mallia Loidin sarjassa tekemistä tarjoiluista: ihania sconsseja, leivonnaisia ja huolellisesti haudutettua teetä.

Vakooja-teemaisiin häihin sopivat loistavasti vieraille salatehtävät. Entä jos yksi yllätyslahja tai drinkkilippu vieraille olisi piilotettu vaikka UV-musteella kutsuihin?

Sanrio-hahmot häiden teemana

Söpöyttä ei ole koskaan tässä maailmassa liikaa! Miltä kuulostaisi häät pastellisävyjen, hattaran ja suloisten sormiruokien keskellä? Sanrio-hahmot, kuten Hello Kitty, My Melody, Gudetama ja PomPomPurin ovat ilostuttaneet ihmiset elämää vuosikymmenien ajan, joten niistä on paljon materiaalia ammennettavaksi häiden teemaan.

Näissä häissä mentäisiin söpöys edellä! Lyhyt häämekko, kukkaseppeleet, pastellinsävyinen puku, kukkakori, rusetit…Ideoita söpöihin häihin on loputtomasti! Sanrio-hahmot voivat olla mukana häissä esimerkiksi Photobooth-nurkkauksen kuvausrekvisiittana. Kukapa ei haluaisi poseerata Hello Kittyn kanssa?